Ta’ på golfskole i Spanien med Jan Frej & Fredrik Johnsson med daglig træning, individuel opfølgning og coaching i course- management.

Giv din golfsæson i 2023 en fantastisk start!

Golfskole i Spanien

Start din golfsæson allerede i marts måned i Spanien.  Ugen byder på mulighed for minimum 2 timers daglig træning, som typisk ligger om formiddagen hvor de enkelte facetter i spillet bliver gennemgået i teori med efterfølgende individuel opfølgning og coaching.  Du tilpasser selv fokus og omfang i samråd med Jan Frej og Fredrik Johnsson. Du vil blive undervist i forskellige træningsteknikker og metoder, som kan hjælpe dig med at få mere ud af den tid du til daglig bruger på din golf.

Der er planlagt 5 runder golf, spilles typisk om eftermiddagen, hvor Jan Frej og Fredrik Johnsson følger med. Her følges op på din træning og du kan få input til at arbejde med din course-management hvordan du kommer bedst rundt på banen .

Jan Frej & Fredrik Johnsson har tilrettelagt et træningsprogram, som skal give dig resultater. De første 3 spilledage er fokuseret på at bringe forandringerne i svingteknik og rutiner med ud i spillet på banen. De sidste 2 dage bliver der sat fokus på at bringe forandringerne for dig med ud i turnering.

Under turen får du tilsendt video og billedmateriale fra din træning. Efter turen får du undervisningsmateriale og træningsøvelser som gennemgår de forskellige emner, der er blevet præsenteret på turen samt tekniske forklaringer på golfteknikken.

Følg op med træning igennem sæsonen i Danmark

Efter turen er der mulighed for opfølgning på din udvikling ved deltagelse i holdtræning eller individuel træning ved Jan Frej og Fredrik Johnsson både indendørs og udendørs.

Flyrejsen  
Udrejse tirsdag 14. marts 2023 Billund til Sevilla 09.00/ 12.30
Hjemrejse tirsdag 21. marts 2023 Sevilla til Billund 13.30/ 17:00

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Vort “hjem”, det 4 stjernede Iberostar Royal Andalus, har direkte udsigt og adgang til den skønne La Barrosa strand med 10 km. klitter og hvidt sand. De 2 Novo Sancti Petri golfbaner er i gåafstand, ca. 300 meter, dog tilbyder resortet også en shuttleservice.

Resortet er flot og flere områder er netop blevet renoveret. Iberostar Royal Andalus har alle moderne faciliteter. De 413 værelser, hvoraf de fleste nyligt er renoveret, er velindrettet og har forskellig størrelse samt udsigt til have eller strand / havet.

Bemærk at opholdet er med Semi All Inclusive- morgenbuffet, aftensmad og drikkevarer fra 18.00 til 24.00.

Golfbanerne

Ugens 5 runder golf spilles på de 2 Novo Sancti Petri baner, der er ejet af Iberostar kæden. Banerne ligger ved siden af resortet og klubhuset er i gå afstand, ca. 300 meter fra hoveddøren.

Banerne er de første designet af Severiano Ballesteros. De er flade, men med masser af pinje træer er der udfordringer nok for en hver golfspiller. Enkelte huller ligger direkte ud til Atlanterhavet.

Træningsfaciliteterne er store og drives som et “Jack Nicklaus Academy”. Her er mulighed for, at træne alle spillets facetter i lækre omgivelser!

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og resortet.

Ekstra

På fridagen er det muligt at tilmelde sig en udflugt, arrangeret af vore guider på stedet, mod tillæg. Dagen kan også bruges på mere golf, eller måske blot til afslapning på resortet / stranden.

Turleder

Jan Frej & Fredrik Johnsson

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund – Sevilla – Billund
  • Transport af golfbag og kuffert
  • 7 nætters ophold i standard dobbeltværelse
  • Semi all inclusive – morgenmad, middage og drikkevarer
  • 5 runder golf på Novo Sancti Petri A+B
  • Trolley til de fem runder golf
  • Turledelse & undervisning ved Jan Frej & Fredrik Johnsson
  • Træning inklusive rangebolde
  • Transfer mellem lufthavn og hotel

Pris per person: DKK 12.995